Magasiner

FL SportMarketing hjælper foreninger med at udgive magasiner til deres medlemmer. Det kan være alt lige fra Idrætsliv som udgives af Danmarks Idrætsforbund og sendes ud til samtlige sportsklubber i Danmark, til Randers FC som skal have udgivet et profilmagasin, som skal uddeles i Randers og omegn. FL SportMarketing kan hjælpe jer med at skabe et fornuftigt økonomisk grundlag ved udgivelse af magasiner, således der ikke kun er udgifter. Vi hjælper med alt fra layout og tryk til selve udsendelsen af magasinet til medlemmer. Det eneste I skal levere, er de gode historier!
Netop de gode historier om foreningen eller medlemmerne er det, som er med til at præge et rigtig godt magasin. Historier hvor der bliver gået i dybden med det enkelte medlem som har udmærket sig, foreningen der har nye tiltag samt mange andre emner som er interessante for folk at læse.
Vi oplever oftere og oftere at et magasin som udsendes til medlemmer og andre husstande er langt den bedste måde at få foreningens budskaber og informationer ud til folket. Vi har flere eksempler på foreninger som tidligere har forsøgt sig med at sende informationer ud online, som er vendt tilbage til et printet magasin, da de oplever øget respons på magasinet frem for onlineplatformen. Det at læse gode historier er bare ikke det samme på en Ipad eller en iPhone. Derudover elsker medlemmerne at kunne gemme magasinerne hvor netop de er omtalt. Samtidig er et magasin også et sted man kan tilbyde sponsorer omtale og skabe økonomisk gevinst den vej rundt. Står I derfor som klub eller forening og overvejer at udgive et magasin, evt. til jeres medlemmer, så er I meget velkomne til at kontakte os. Sammen kan vi udgive jeres næste magasin til jeres medlemmer!

 

Eksempel på et magasin