Kampprogrammer

FL SportMarketing udarbejder kampprogrammer til events i alle afstøbninger. Vi har produceret kampprogrammer til alt lige fra VM i herre håndbold i 2019, til kampprogrammer for de mindre klubber, der ikke huser mere end 100 tilskuere pr. kamp.

Et kampprogram er ofte med til at højne oplevelsen for tilskuere, sponsorer og alle der deltager i jeres arrangement. Samtidig giver det et professionelt udtryk og er med til at give jer et samlet ansigt udadtil

FL SportMarketing tilbyder skræddersyet løsning, som tilpasses efter jeres behov. Vi kan varetage den komplette proces i forhold til at layoute og trykke kampprogrammerne, men vi kan også blot stå for at sende trykklare filer afsted, til et trykkeri efter jeres ønske.

I skal vælge at benytte kampprogrammer til jeres tilskuere, hvis I kan se en idé i at skabe en større tilskuerværdi til jeres event. Det, som I skal levere, er teksten og så tager vi os af resten. Herfra vil en af vores grafikere komme med et flot oplæg til en flot designprofil.

Eksempel på kampprogram