Digital Markedsføring

 

FL SportMarketing er for nyligt begyndt at begive sig ud i at stå for digital markedsføring på blandt andet OK Benzins OK+ skærme overalt i Danmark. Derudover hjælper vi med markedsføring på Pyloner, Storskærme og andre elektroniske standere, hvorpå det er muligt at sælge annoncering. Det nyeste program for Dansk Håndbold Forbund blev omdelt elektronisk og indeholdt blandt andet video præsentation, hvilket nu også er muligt for vores annoncører og udgivere. Derudover kan vi tilbyde annoncørerne en "Klikbar" annonce, som læseren kan trykke på og blive ledt videre ind på annoncørens hjemmesiden. Vi forsøger hele tiden at holde os opdateret og moderne, hvorfor den digitale platform vil være et sted vi bevæger os mere og mere ind på.

 

Et af de gode eksempler på en succesfuld historie indenfor vores digitale markedsførings koncept, er som tidligere nævnt OK Benzin. Dette er et samarbejde som vi startede op med OK tilbage i 2013, hvor vi har mulighed for at tilbyde lokale erhvervsdrivende at blive vist på OK+ skærme i deres lokalområde. Annoncen kan i dag være i form af både video, stilbillede eller animation, som bliver vist på skærmene, når kunder tanker på OK+ tanken.
Står I med overvejelser om der kan sælges annoncer på jeres elektroniske skærme, så tag gerne kontakt til os, for det kan der med meget stor sandsynlighed!

 

Eksempel på et kampprogram som er omdelt digitalt, hvor annoncer er klikbare og med video introduktion