Om os

Det hele startede med et ønske. Et ønske om at hjælpe foreninger med at skabe økonomisk vækst og værdi for deres medlemmer. I dag hjælper FL SportMarketing et bredt udvalg af forskellige klubber, organisationer og foreninger med, at udgive deres medlemsblade, kampprogrammer, profilaviser og mange andre tryksager. Derudover er vi også startet med at hjælpe rigtig mange sportklubbers salgsafdeling, med salg af mini-sponsorater. FL SportMarketing blev grundlagt i 1983 af Hans Lauritz Rasmussen og er videreført som en familievirksomhed, der i dag drives af både 2. og 3. generation, under samme tag. Dengang det hele startede, var det med ét medlemsblad, nemlig medlemsbladet for Danske Jernbaners Idræts– og Fritidsforbund. Bladet hedder nu ”Jernbanefritid” og er en kunde vi stadig samarbejder med, den dag i dag.
Kort tid efter kom Postens Idrætsforening og spurgte om Hans kunne hjælpe med at producere deres medlemsblad, og siden da, er forretningen vokset, i et tempo således alle kan følge med!
Det, at FL SportMarketing stadig samarbejder med Jernbanefritid, fortæller alt om den virksomhed, vi forsøger at være. Troværdighed, ærlighed og gennemsigtighed, er blot nogle af de nøgleord vi forsøger at efterleve, når det omhandler både samarbejdspartnere såvel som annoncører. Siden starten med Jernbanefritid, er der løbet meget vand under broen og FL SportMarketing samarbejder i dag med en lang række af landets største foreninger. Vi har blandt andet produceret kampprogrammer og magasiner til et hav af større events såsom VM, EM, OL, PL osv. – Dette er vi naturligvis meget stolte af! Men lige så stolte vi er over at have hjulpet de større udgivelser, lige så stolte er vi over at kunne hjælpe mindre klubber med at skabe økonomisk vækst og værdi.
Hos FL SportMarketing sætter vi en stor ære i alt hvad vi producerer. Vi ved, at det vi producerer for klubber og foreninger, er ansigtet udadtil, hvilket er grunden til, at vores grafikere ALTID går efter at lave en grafisk profil som passer til den klub eller forening som vi arbejder for.

 

” Følelsen når man i samarbejde med en forening, har sat et grafisk udtryk op og man kan mærke deres begejstring gennem accepten – Den følelse er en af hovedgrundene til, at jeg har siddet i denne afdeling i snart 20 år ”
- Michael Juul, Grafiker, FL SportMarketing.

 

Det har altid været vores mål at finde engagerede medarbejdere, som har overskud til at hjælpe foreninger og klubber, hvor det ofte er frivillige der viser vejen. Dette er efter vores mening også grunden til, at vi har samarbejdsaftaler som har rødder tilbage til grundlæggelsen af firmaet. En rød snor, som går igen hver gang vi indgår nye langvarige samarbejder. I 2008 byggede vi vores eget domicil i Hørning, lidt udenfor Aarhus, hvor vi stadig har til huse den dag i dag. Her er god plads til at udvide og vi har da også investeret i egne trykmaskiner, for at opretholde og ikke mindst forbedre den fleksibilitet vi har på leveringen i dag.

   Læs meget mere om vores trykkeriafdeling FL Tryk her.


Vi sidder i dag 35 ansatte klar til at hjælpe jer, så tøv ikke med at kontakte os!